LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Jennifer Lawrences hemliga bröllop med Cooke Maroney avslöjat

20 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Jennifer Lawrence bröllopslycka
Jennifer Lawrence har gift sig med kärleken Cooke Maroney.
Åtta månader efter parets förlovning har de nu sagt ja till varandra under en hemlig, och kändistät, bröllopsceremoni.
Annons
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansenBrand logo
Elle Fanning svimmade efter klädmissen – kritiseras av fansen

Skådespelaren Jennifer Lawrence, 29, började dejta konsthandlaren Cooke Maroney, 34, sommaren 2018. Efter att de två blivit introducerade för varandra av en gemensam vän blev förhållandet snabbt seriöst och ett halvår senare syntes Jennifer med en ring på förlovningsfingret. Kort därpå bekräftades den glädjande nyheten att paret förlovat sig av skådespelarens representant.

Jennifer Lawrence har alltid varit väldigt privat om sitt förhållande och kärleksliv, men i podcasten Naked with Catt Sadler har skådespelaren delat med sig av sina känslor för fästmannen och tankarna inför bröllopet, vilket People tidigare rapporterat om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är bara… han är den rätta, förklarade Jennifer Lawrence i podcasten och fortsatte:

– Han är den bästa personen jag någonsin mött. Jag känner mig så hedrad över att bli en ”Maroney”.

I podcasten berättade Jennifer att hon inte hade en tanke på giftermål innan hon och fästmannen träffades, men att det ändrade sig snabbt efter första mötet.

Annons

– Jag bara träffade Cooke och ville gifta mig med honom. Vi ville gifta oss med varandra, binda oss fullständigt till varandra, berättade en förväntansfull Jennifer.

Kändistätt på hemliga bröllopet

Och nu har det efterlängtade bröllopet ägt rum! Under en hemlig ceremoni i Newport, Rhode Island, sa Jennifer Lawrence och Cooke Maroney ja till varandra under lördagen inför 150 bröllopsgäster, vilket har rapporterats av flera amerikanska sajter.

Enligt en källa till People bar Jennifer en bröllopsklänning i märket Dior och på bilder syns det hur bruden gömmer sig bakom paraplyer medan hon smyger in via bakvägen till ceremonin.

Jennifer Lawrence bröllop.
Jennifer Lawrence gömdes under paraplyn på väg in till bröllopet.

Området kring bröllopet fylldes med lokalbor, som hoppades få se en skymt av någon från den stjärntäta gästlistan – och bland andra Adele, 31, Kris Jenner, 63, Amy Schumer, 38, och Emma Stone, 30, sågs närvara under Jennifer Lawrence och Cooke Maroneys stora kärleksdag.

Emma Stone på väg till Jennifer Lawrences bröllop
Skådespelaren Emma Stone fångades på bild på väg in till ceremonin.
Kris Jenner på Jennifer Lawrence bröllop
Kris Jenner och pojkvännen Corey Gamble anländer till bröllopet.

FOTO: TT/Backgrid USA, TT/TheImageDirect, TT/Erik Pendzich, TT/Splash news

Annons